Міжнародний день сім'ї

Міжнародний день сім'ї

15 травня відзначається Міжнародний день сім'ї – день наших з Вами родин. Сім'я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації.

Ці високі якості закладаються саме в сім'ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. У родині вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж усього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина – це джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини – ось мірило розвитку і прогресу країни.

Сімейні традиції мають велике значення для зміцнення родини. Не ті традиції, які відомі всім (наприклад, святкування дня народження чи Нового року), а саме ваші, унікальні, родинні. Щодня ви маєте шанс започатковувати у своїй сім'ї традиційні свята. Саме їх згадуватимуть багато років потому ваші діти. І саме ці спогади викликатимуть усмішку на їхніх обличчях. Сімейні традиції здатні поєднати людей різного віку, які мають різні погляди та захоплення.

Кiлькiсть переглядiв: 41